Dishes with seasonal ingredients

Dishes with seasonal ingredients

An explosion of taste and freshness

« MENU' OF THE DAY»

Chef's Tips:



Prosciutto coccoli e burrata € 12
Ham and fried balls pizza and burrata cheese
crostone con cavolo nero fagioli e lardo € 6
bread crust with black cabbage beans and lard


PRIMI PIATTI - FIRST COURS


Pappardelle al cinghiale € 10
Fresh pasta with boar sauce
zuppa di cavolo nero Black cabbage soup € 8
mezzemaniche all’amatriciana € 7
pasta with onions ham and tomato
farfalle al salmone € 9
pasta with smoked salmon


SECONDI PIATTI - MAIN COURSE


Scamorza al tartufo € 15
smoked cheese with truffle
bollito misto con salsa verde e sottaceti € 16
mixed boiled with green sauce and pickles
coniglio al forno con patate € 10
roast rabbit with potatoes


CONTORNI - VEGETABLEs


radicchio alla griglia € 4
grilled red radicchio salade
Fagioli all’uccelletto € 4
Beans with tomato

Contact us

Write us for further information or contact us to reserve your table 055 214833

I have read the Privacy Policy and consent to the processing of my personal data    

Where We Are

Via della Mosca 16/r - angolo via dei Neri - Firenze

info@trattoriabenvenuto.it  

Trattoria da Benvenuto - Via della Mosca 16/r, 50123 Firenze - Telefono +39 055 214833

Trattoria da Benvenuto srl - P.Iva 04814240489 | Iscrizione Registro Imprese di Firenze n. FI-1997-90399 - REA – FI-489364 | Capitale sociale € 20.000,00 interamente versato 10.400,00€ | Indirizzo PEC: dabenvenuto@pec.it | Privacy Policy - Cookies Policy

dgNet webDesign