Dishes with seasonal ingredients

Dishes with seasonal ingredients

An explosion of taste and freshness

« MENU' OF THE DAY»

Chef's Tips:


______________________________


Prosciutto coccoli e burrata € 12
Ham and fried balls pizza and burrata cheese
crostone con cavolo nero fagioli e lardo € 6
bread crust with black cabbage beans and lard
sformatino di carciofi con vellutata di pecorino
con salumi misti di cinta senese€ 13
artichokes flan with cream of pecorino cheese
and mixed cinta senese meat


PRIMI PIATTI - FIRST COURS


Pappardelle al cinghiale € 10
Fresh pasta with boar sauce
zuppa di cavolo nero € 8
black cabbage soup
spaghetti con cozze e vongole € 11
spaghetti with mussels and clams
risotto con carciofi € 8
risotto with artichokes


SECONDI PIATTI - MAIN COURSE


Scamorza al tartufo € 15
smoked cheese with truffle
bollito misto con salsa verde e sottaceti € 16
mixed boiled with green sauce and pickles
cosciotto di maiale al forno con patate € 12
roasted leg of pork with potatoes


CONTORNI - VEGETABLEs


broccoli all’agro € 4
broccoli with oil and lemon
radicchio alla griglia € 4
grilled red radicchio



Contact us

Write us for further information or contact us to reserve your table 055 214833

I have read the Privacy Policy and consent to the processing of my personal data    

Where We Are

Via della Mosca 16/r - angolo via dei Neri - Firenze

info@trattoriabenvenuto.it  

Trattoria da Benvenuto - Via della Mosca 16/r, 50123 Firenze - Telefono +39 055 214833

Trattoria da Benvenuto srl - P.Iva 04814240489 | Iscrizione Registro Imprese di Firenze n. FI-1997-90399 - REA – FI-489364 | Capitale sociale € 20.000,00 interamente versato 10.400,00€ | Indirizzo PEC: dabenvenuto@pec.it | Privacy Policy - Cookies Policy

dgNet webDesign